Ще я додам кілька слів по велобаули...
Після того як в 2010 році пройшли "трійку" по Криму побачивши в дії Рюкзак Terra Incognita TravelBike 70л., я вирішив купити собі аналогічний.. потім правда обдумав і вирішив, що 70л таки завеликий. Так от.. було вирішено придбати 50л. Отримав його десь за тиждень до походу.. толком розбиратися з ним не було можливості... тому пакував і вивчав безпосередньо при зборах в похід. Реально вмістилось ВСЕ, що треба для тижневого походу, крім каремату і палатки. Пройшли 260 км. в тому числі по "Червоній стежці" і по важкопрохідних.. хащах при наборах висоти, а також по гірських серпантинах. Швидкість на шосе сягала 70 км/год.. а на грунтовому спуску від "Мармурової печери" більше 60 км/год.
Враження від "штанів" тільки позитивні. Фурнітура міцна, рейнковер не промокає і не рветься, пошитий рюкзак продумано, тканина теж міцна. Оскільки була палатка вагою десь 3,7-4 кг то довелося фіксувати її і каремат еспандерами. Перед тим були баули від Келіс.. порвалися штани і повиходили з ладу блискавки десь за 2-3 походи по Карпатах, потім використовував верх від Келіса... а низ від дешевого купленого "з рук" за 50 грн баулу ... цей, на диво, був міцним і не промокав.. (поки не впав з ним при пеерїжджанні річки

) але вигляд в нього був.. мяко кажучи не дуже..)))
Знаю людей які ходять з терівськими 30 і 40 ... також багатьох, які юзають на підвісах RoverBox 20 і теж ними задоволені. Терою задоволений.. рекомендую.